master's thesis
Changes in serum concentrations of oxidized low-density lipoproteins and advanced oxidized protein products under the influence of high salt intake in Sprague-Dawley rats

Magdalena Kelčić (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek
Cite this document

Kelčić, M. (2019). Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449

Kelčić, Magdalena. "Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449

Kelčić, Magdalena. "Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449

Kelčić, M. (2019). 'Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 07 December 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449

Kelčić M. Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2019 [cited 2019 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449

M. Kelčić, "Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449

Islandora Bookmark - Please login to use this feature