Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Medicine Osijek
Cite this document
Kelčić, M. (2019). Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449
Kelčić, Magdalena. "Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449
Kelčić, Magdalena. "Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449
Kelčić, M. (2019). 'Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449
Kelčić M. Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449
M. Kelčić, "Promjena serumske koncentracije oksidiranih lipoproteina niske gustoće i naprednih oksidiranih proteinskih proizvoda pod utjecajem visokog unosa soli kod Sprague-Dawley štakora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:149449