master's thesis
Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda

Leko, Domagoj (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek

Cite this document

Leko, D. (2016). Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:394717

Leko, Domagoj. "Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:394717

Leko, Domagoj. "Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:394717

Leko, D. (2016). 'Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 05 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:394717

Leko D. Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2016 [cited 2020 June 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:394717

D. Leko, "Procjena rizičnih faktora za nastanak infekcije rane na mjestu preparacije vene kod bolesnika s kirurškom revaskularizacijom miokarda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:394717

Islandora Bookmark - Please login to use this feature