Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Medicine Osijek
Cite this document
Duvnjak, M. (2021). Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453
Duvnjak, Marija. "Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453
Duvnjak, Marija. "Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453
Duvnjak, M. (2021). 'Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453
Duvnjak M. Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453
M. Duvnjak, "Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453