diplomski rad
Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa

Vlahović, Nika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Medicinski fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Vlahović, N. (2020). Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:336844

Vlahović, Nika. "Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:336844

Vlahović, Nika. "Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:336844

Vlahović, N. (2020). 'Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 01.12.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:336844

Vlahović N. Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 01.12.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:336844

N. Vlahović, "Utjecaj visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na biljege upale kod TFF3-/-/C57BL/6N knockout i WT (C57BL/6N) kontrolnih miševa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:336844

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.