završni rad
Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom

Budić, Patricija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Medicinski fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Budić, P. (2023). Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:208810

Budić, Patricija. "Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:208810

Budić, Patricija. "Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:208810

Budić, P. (2023). 'Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:208810

Budić P. Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:208810

P. Budić, "Izražaj inzulinskog receptora u postpartalnom miometriju ženki Sprague-Dawley štakora nakon unosa hrane bogate mastima i šećerom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:208810

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.