Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek
Citirajte ovaj rad
Milić, A. (2024). Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić, Andrea. "Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić, Andrea. "Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić, A. (2024). 'Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 05.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić A. Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 05.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
A. Milić, "Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752