završni rad
Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom

Petra Tomac (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Medicinski fakultet
Citirajte ovaj rad...

Tomac, P. (2017). Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:732908

Tomac, Petra. "Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:732908

Tomac, Petra. "Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:732908

Tomac, P. (2017). 'Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet, citirano: 22.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:732908

Tomac P. Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:732908

P. Tomac, "Spolno uvjetovane razlike u izražaju antioksidativnih gena u aorti Sprague-Dawley štakora hranjenih visoko-masnom- visoko-slatkom hranom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:732908