Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek
Citirajte ovaj rad
Lovrić, M. (2019). Utjecaj kratkotrajno povećanog unosa kuhinjske soli na udio Th17 limfocita u perifernoj krvi i mezenteričnim limfnim čvorovima Sprague-Dawley štakora (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:530211
Lovrić, Marija. "Utjecaj kratkotrajno povećanog unosa kuhinjske soli na udio Th17 limfocita u perifernoj krvi i mezenteričnim limfnim čvorovima Sprague-Dawley štakora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:530211
Lovrić, Marija. "Utjecaj kratkotrajno povećanog unosa kuhinjske soli na udio Th17 limfocita u perifernoj krvi i mezenteričnim limfnim čvorovima Sprague-Dawley štakora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:530211
Lovrić, M. (2019). 'Utjecaj kratkotrajno povećanog unosa kuhinjske soli na udio Th17 limfocita u perifernoj krvi i mezenteričnim limfnim čvorovima Sprague-Dawley štakora', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:530211
Lovrić M. Utjecaj kratkotrajno povećanog unosa kuhinjske soli na udio Th17 limfocita u perifernoj krvi i mezenteričnim limfnim čvorovima Sprague-Dawley štakora [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:530211
M. Lovrić, "Utjecaj kratkotrajno povećanog unosa kuhinjske soli na udio Th17 limfocita u perifernoj krvi i mezenteričnim limfnim čvorovima Sprague-Dawley štakora", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:530211