završni rad
Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika

Šafar, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Medicinski fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Šafar, I. (2020). Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:592787

Šafar, Iva. "Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:592787

Šafar, Iva. "Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:592787

Šafar, I. (2020). 'Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 08.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:592787

Šafar I. Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 08.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:592787

I. Šafar, "Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (n-3 PUFA) na izražaj gena antioksidativnih enzima u mononuklearnim stanicama krvi mladih zdravih ispitanika", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:592787

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.