master's thesis
Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli

Katuša, Lorena (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek

Cite this document

Katuša, L. (2019). Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:589121

Katuša, Lorena. "Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:589121

Katuša, Lorena. "Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:589121

Katuša, L. (2019). 'Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 12 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:589121

Katuša L. Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2019 [cited 2020 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:589121

L. Katuša, "Određivanje koncentracije 8-iso-prostaglandina F2a metodom ELISA u uzorcima seruma zdravih ispitanika na dijeti s velikim udjelom soli", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:589121

Islandora Bookmark - Please login to use this feature