master's thesis
Factors influencing breastfeeding duration and the introduction of solids food

Franka Luetić (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek
Cite this document

Luetić, F. (2016). Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215

Luetić, Franka. "Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215

Luetić, Franka. "Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215

Luetić, F. (2016). 'Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 21 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215

Luetić F. Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2016 [cited 2019 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215

F. Luetić, "Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215