Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek
Citirajte ovaj rad
Luetić, F. (2016). Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215
Luetić, Franka. "Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215
Luetić, Franka. "Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215
Luetić, F. (2016). 'Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215
Luetić F. Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215
F. Luetić, "Čimbenici koji utječu na dužinu dojenja i uvođenje krute hrane", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:414215