master's thesis
The effect of short-term high salt diet on a dynamics of blood leukocyte's subpopulation in rats

Gordana Meščić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek
Cite this document

Meščić, G. (2017). Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475

Meščić, Gordana. "Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475

Meščić, Gordana. "Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475

Meščić, G. (2017). 'Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475

Meščić G. Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2017 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475

G. Meščić, "Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475