Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Medicine Osijek
Cite this document
Milić, A. (2024). Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić, Andrea. "Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić, Andrea. "Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić, A. (2024). 'Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 06 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
Milić A. Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2024 [cited 2025 March 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752
A. Milić, "Aktivnost antioksidativnih enzima u serumu Sprague- Dawley štakora nakon visokoslane prehrane i oralne primjene nadomjestka karnozina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:888752