Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek
Citirajte ovaj rad
Milković, M. (2017). Povezanost unosa soli hranom i razine superoksid dismutase u krvi ljudi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138616
Milković, Marina. "Povezanost unosa soli hranom i razine superoksid dismutase u krvi ljudi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138616
Milković, Marina. "Povezanost unosa soli hranom i razine superoksid dismutase u krvi ljudi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138616
Milković, M. (2017). 'Povezanost unosa soli hranom i razine superoksid dismutase u krvi ljudi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138616
Milković M. Povezanost unosa soli hranom i razine superoksid dismutase u krvi ljudi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138616
M. Milković, "Povezanost unosa soli hranom i razine superoksid dismutase u krvi ljudi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138616